Tessa Pierik

Mijn naam is Tessa Pierik. Ik ben een gedreven, energiek en betrokken persoon. Met mijn positieve instelling bekijk ik de wereld graag vanuit mogelijkheden. Ik ben getrouwd en moeder van 4 kinderen die we opvoeden vanuit het vertrouwen in hun mogelijkheden en het uitgaan van je kracht.
Het zien van mogelijkheden is niet voor iedereen, op ieder moment, in elke context vanzelfsprekend. Dáár maak ik graag het verschil. Ik herinner me dat ik me als directeur hard maakte voor een blinde leerling en een leerling met downsyndroom, om ze júist thuisnabij een plek op school te gunnen. Daar is ‘het verschil maken’ misschien wel onderdeel van mij geworden.
Het verschil maken is nu voor mij: “meer mensen laten geloven in de kracht van mogelijkheden”. Dit doe ik met veel plezier in diverse rollen en organisaties. Waarom? Omdat ik geloof dat dit bijdraagt aan je geluk!

Mission Statement

Als je voelt dat je ertoe doet, voel je een vorm van geluk. Ik draag graag bij aan dit geluk door een betekenisvol, ontwikkelingsgericht medemens te zijn die kansen ziet en helpt creëren. Feedback is daarbij brandstof om iets nieuws te leren of beter te worden. Eigenaarschap in levensgeluk door ontwikkeling aan te wakkeren. Elk stapje draagt bij aan je ontwikkeling en daarmee aan de maatschappij van een kansrijker morgen.

Wie is Tessa als professional? >>