Klantbelofte

Met de inzet van Punch-support ontstaan er 2 bewegingen:

  1. Kennis, inspiratie en overzicht wordt binnen gehaald.
  2. Uw organisatie leert actief werken vanuit de organisatie-KRACHT.

Meer >>

Mens als hefboom voor verandering in de maatschappij

Methode

Punch werkt volgens de A-B-B-D methode. Er wordt een scherpe analyse gemaakt met de blik van buiten naar binnen. Zien waar beweging mogelijk is, noodzakelijk of wenselijk.
De aanzet tot de beweging in gang zetten: van Analyse naar Begrip en Betekenis naar Doen: ABBD.

Borging
Punch is sterk in de vertaling van A-B-B-D naar de dagelijkse praktijk en biedt support.

Uitleg >>

Altijd in staat de verbinding op te bouwen die er nog niet is

Meerwaarde

Wat onderscheidt Punch van anderen?
Punch is een kleinschalig en lenige partner in de ontwikkeling van je organisatie. Tessa staat voor een persoonlijke benadering, kwaliteit en maatwerk. De aanpak is doordacht en deels meteen uitvoerbaar in de praktijk.

Meer >>

Kijken met de bril van wat wel kan

Onderbouwing

Punch kijkt vanuit: kracht, kunde, mogelijkheden en sterktes. Hoe zijn deze te vergroten, voor het individu en (daarmee) voor organisaties.

Startend vanuit de kracht van het bedrijf of de persoon, komt plezier en energie naar boven. Deze energie is bruikbaar om de uitdaging samen aan te gaan. Naar het kijken vanuit kracht en kunde wordt al jaren wetenschappelijk onderzoek gedaan. Marzano, Dweck en Hattie publiceerden en vertelden erover. Hieruit zijn vele positieve gedragsprogramma’s ontstaan: PEP, PBS, Growth mindsets. Zenger Folkman heeft het internationaal leiderschapsprogramma vanuit deze motivatie en vormgegeven.

Meer >>