Punch gelooft in het principe van leiderschap waarbij sterktes vergroot worden. Tessa heeft zelf in 2019 haar Certificate of Excellence gehaald op basis van haar excellente leiderschapskwaliteiten (Academica University of Applied Sciences). Punch gaat graag op weg met managementteams om de waarde te vergroten.

Intervisie, scholingsbijeenkomsten en training

In haar banen als directeur werd Tessa beschreven als iemand die altijd gaat voor groei, potentie ziet, en gelooft dat feedback brandstof is om iets nieuws te leren. Leren dient gefaciliteerd te worden waarbij het inspireren van medewerkers een van Tessa’s krachten is. Het vakmanschap op niveau brengen, versterken en consolideren in tijden van arbeidsmarktkrapte, weglek van expertise met een toenemende druk vanuit toezichthouders en/of ouders/verzorgers vraagt om een scherpe analyse, het bespreken van resultaat of het uitblijven ervan met de focus op onze cirkel van invloed: “wat gaan we morgen anders doen?”
Punch doet dit vanuit het geloof dat: ‘goed samenspel rendeert’.

Het leiden van intervisie, scholingsbijeenkomsten en het trainen van MT’s in hun persoonlijk leiderschap vergroten Tessa’s energie en daarmee het enthousiasme van deelnemers.

Adviseur – Sparringpartner – Coaching

Als ervaren professional in het aansturen van grote organisaties met diverse managementteams is Tessa een inspirerende sparringpartner voor strategische vraagstukken. Zowel voor een doorkijkje naar de toekomst als alledaagse vraagstukken is Tessa in staat te luisteren en scherpe vragen te stellen net buiten het eigen perspectief om jou te prikkelen.

Als coach ondersteunt Punch bij het ontwikkelen van het specifieke gedrag van leidinggevenden dat nu nodig is om de organisatie naar de volgende fase van ontwikkeling te helpen.