Situationele aanpak

Punch biedt verschillende diensten aan omdat Punch gelooft in een situationele aanpak. Iedere organisatie heeft overeenkomsten met andere, iedere organisatie heeft een eigen identiteit die vraagt om een eigen aanpak.

De overeenkomsten kunnen we gebruiken om in verbinding te raken, de diversiteit om de eigenheid van de organisatie met haar eigen krachten te vergroten.

Veranderkunde: de kunst van meervoudige perspectieven

Organisatie analyse & advies

Punch helpt organisaties bij het uitzetten van de koers en het doorvoeren van veranderingen. Waar wil je naar toe, en is de organisatie klaar voor de toekomst?

Organisatie analyse & advies >>

 

De kwaliteit van leidinggeven bepaalt voor 70% de toekomst van de organisatie. Daar wil je wel in investeren!

Leiderschapsontwikkeling

Punch gelooft in het principe van leiderschap waarbij sterktes vergroot worden. Tessa heeft zelf in 2019 haar Certificate of Excellence gehaald op basis van haar excellente leiderschapskwaliteiten (Academica University of Applied Sciences). Punch gaat graag op weg met managementteams om de waarde te vergroten.

Leiderschapsontwikkeling >>

Beweging leidt tot ontwikkeling en daarmee werkgeluk

Inspiratie & training

Hoe goed processen en systemen ook ingericht zijn, het succes van een organisatie steunt in belangrijke mate op gemotiveerde en goed opgeleide medewerkers. Succesvolle organisaties zijn lerende organisaties en daar levert Punch een bijdrage aan.

Inspiratie en training >>

Je hebt anderen nodig om verder te komen

Inclusiever onderwijs & zorg

Punch brengt een schat aan ervaring mee in zowel het regulier basisonderwijs (PO), regulier voortgezet onderwijs (VO), speciaal onderwijs, mytyl- tyltylonderwijs, onderwijs aan langdurig zieke leerlingen (SO en VSO) en kan daarmee voor nieuwe impulsen in het onderwijs zorgen. Samenwerking met gemeenten, zorgpartners, verzekeringsmaatschappijen en samenwerkingsverbanden zijn bekend terrein. Inclusiever onderwijs is in veel regio’s nog een uitdaging. Voor support van een professional die zelf aan meerdere zijden van de samenwerking heeft gestaan is Punch hét adres!